SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

"Çaylar Bizden, Sohbet Sizden”

AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı, "Çaylar Bizden, Sohbet Sizden” projesi ile Atatürk Parkında kurdukları stantla vatandaşlarla sohbet edip çay ikram edecekler.

Son Güncelleme :

2018-06-19 15:22:55

AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç;  "Çaylar Bizden, Sohbet Sizden” projesi ile halkımızla çay sohbetin de bir araya gelip 24 Haziran seçimi ile ilgili sohbet edip, akıl da kalan sorulara cevap vermeye çalışacağız.  AK Parti Batman İl Gençlik Kolları olarak, Batman Merkez Atatürk Parkında bayram günü standımızı kurup çaylarımızı ikram ettik. Etkinliğimiz seçim gününe kadar devam edecek olup tüm genç kardeşlerimizi ve halkımızı standımıza bekliyoruz. İlk günden aldığımız güzel temennilerden dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.